LIC ADO 2016-17 - Preparation & Discussion

1,484 Posts  ·  19,611 Users
About this group

LIC has declared over 5000 vacancies for the posts of ADO (Apprentice Development Officers). Use this thread to discuss this recruitment.

Page 1 of 149
Ro45
@Ro45  ·  13 karma

How to prepare for insurance and financial market awareness.anyone plz suggest.

undefined
Write a comment
Write a comment...

WHAT IS YOUR  GOAL??? 

LIC ADO
SBI CLERK
SBI PO
OTHER THAN THIS
Tokyo drift
30 answers
You can view the comments after answering or skipping this question.

Zones applying for

new delhi
mumbai
kolkata
south
kanpur
north east
not applying
chutiya job h
79 answers
You can view the comments after answering or skipping this question.

Any lic agent here who is applying.. I want to know the eligibility criteria

Tokyo drift
2 comments
AjinkyaDhule
@AjinkyaDhule  ·  48 karma

Usse accha notification padh le bhai

Like  ·  Reply  ·  
Sasha457
@Sasha457  ·  13 karma

Bhai wo to pd hi lia h.... Bt confusion h 50lives per year h ya 50life in force every year....

Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Any lic agent who had applied i want to kniw the eligibility criteria...

Tokyo drift
undefined
Write a comment
Write a comment...
undefined
Write a comment
Write a comment...

 

IMPORTANT CURRENT AFFAIRS MCQS FOR LIC AAO 2019 EXAM

1) Who was appointed chairman of Police Complaints Authority?

A) K. G. Balakrishnan

B) Aziz Mushabber Ahmadi

C) Yogesh Kumar Sabharwal

D) P S Teji

Answer: D

2) Which state govt seeks Rs 412 crore for dam to stop water to Pakistan?

A) Punjab

B) Bihar

C) Odisha

D) Andhra Pradesh

Answer: A

3) Which Country GDP growth projection lowered to 7% in 2018-19?

A) Japan

B) China

C) India

D) Pakistan

Answer: C

4) Donald Trump and Kim Jong-un held second summit in Which Country?

A) Japan

B) Vietnam

C) India

D) Pakistan

Answer: B

5) Who launches her new Novel ‘The Fate Of Butterflies’?

A) Arundhati Roy

B) Vikram Seth

C) Salman Rushdie

D) Nayantara Sahgal

Answer: D

6) Who receive META Lifetime Achievement Award?

A) Joy Maisnam

B) Dr.Chavan Pramod

C) Mahesh Elkunchwar

D) Chillara Samaram

Answer: C

7) Who bags gold at Makran Cup boxing?

A) Deepak Singh

B) Mary Kom

C) Vijender Singh

D) Akhil Kumar

Answer: A

8) ISRO to launch defence satellite ‘Emisat’ in Which Month for DRDO?

A) April

B) March

C) May

D) June

Answer: B

www.facebook.com/groups/TARGET.LIC.ADO.AAO.PRELIMS.MAINS.PREPARATIONS

JOIN www.facebook.com/groups/rbi.grade.b.prelim.main FOR NOTES
undefined
Write a comment
Write a comment...

Sir ji LIC. Ado ka notification kab aaye gya plz infrom me

1 like3 comments
Load more comments  ·  2 of 3
rakenitp
@rakenitp  ·  0 karma

Koe ye exam mat do bahut bekar naukri hai

Like  ·  Reply  ·  
Shantanu009
@Shantanu009  ·  0 karma

ADO is Terminated in Probation period at any Time and After confirmation also you not confirmed they ( LIC ) remove you any time if you not achieve your Target and Play with your Carrier and also future.

Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

when lic ado notification will please inform me.....?

1 like1 comment
Shantanu009
@Shantanu009  ·  0 karma

ADO is Terminated in Probation period at any Time and After confirmation also you not confirmed they ( LIC ) remove you any time if you not achieve your Target and Play with your Carrier and also future.

Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

With lic aao notification turning out to be fake..is there amy news of lic ado notification this year??

1 like
undefined
Write a comment
Write a comment...