Shaik Khadar Basha's post

in Discuss Results - IBPS Clerk, CWE Clerk 2016 Exam
Updated 2d ago.

Answer with explanation

  • reply
  • favorite_border 
  • ...
star_border
Load more comments 2 of 14
@skumar1674 @skumar1674  ·  11 Jan, 2017

WORK DONE BY A IN 10 DAYS=10/(200/3)=3/20 th Part of work

  • reply
  • favorite_border 
Santanu Kundu  @santanu2012  ·  12 Jan, 2017

Work done by A in 10 days =(75/5)= 15%. Total work done by A in 60 days= (75+15)=90%. Work done by B =(100-90)=10%. 100% work done by B in =(10/10)*100= 100 days...

  • reply
  • favorite_border 
Write a comment..

There are 18,753 posts in Discuss Results - IBPS Clerk, CWE Clerk 2016 Exam.

View all the posts »

Get access anywhere, anytime on your mobile

Download PaGaLGuY's Android App to get easy access to your discussion groups, messages and more.
Download PaGaLGuY on the Google Play StoreDownload PaGaLGuY on the App Store
Ask questions and get video answers for RBI, CAT, SSC, IBPS exams and much more with our learning app – Prepathon.
Download Prepathon on the Google Play StoreDownload Prepathon on the App Store