Cgl tier 2 feb17-20

14 Posts  ·  43 Users
About this group

Politics Bakchodi not allowed...krte hi ban..

Page 1 of 2

Is there any Whats_app group  for CGL Tier 2 candidates??

undefined
Write a comment
Write a comment...

Logic behind 35 , pls see the pic in 1st comment

Post 5065945499303936
4 comments
Load more comments  ·  2 of 4
mjkaur
@mjkaur  ·  560 karma

2)  Efficiencies are same. Take LCM of efficiencies 2800. Now find no. Of days for each . A= 25  B=35  C= 28.  Here diff bw A and c days is 3 . But it's 9 given. So multiply them by 3. Then diff becomes 9 days. And B = 35 x 3= 105.

Like  ·  Reply  ·  1 like  ·  
jack45
@jack45  ·  280 karma

@mjkaur thanks mam

Like  ·  Reply  ·  1 like  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Solve

Post 5645807825977344
6 comments
Load more comments  ·  2 of 6
kitu12
@kitu12  ·  1,877 karma

@anandkumardubey correct.

Like  ·  Reply  ·  
ankuryadav3
@ankuryadav3  ·  40 karma
Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Try #copied

Post 5047157785624576
1 like10 comments
Load more comments  ·  2 of 10
Aditya512
@Aditya512  ·  4,780 karma

@anandkumardubey Maine b=0 kr diya...😂😂

Like  ·  Reply  ·  2 likes  ·  
ankuryadav3
@ankuryadav3  ·  40 karma

2a

Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Try #copied

Post 5630136027185152
2 comments
anandkumardubey
@anandkumardubey  ·  1,609 karma

@Aditya512 (41+43)

Like  ·  Reply  ·  2 likes  ·  
Aditya512
@Aditya512  ·  4,780 karma
Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Why can't (c) be the answer ?

Post 5863179878924288
1 comment
ankuryadav3
@ankuryadav3  ·  40 karma

@iam_anshul b.. Use whether instead if

Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Q254 solution pls

Post 6172789911322624
1 like2 comments
Aditya512
@Aditya512  ·  4,780 karma

@Nishantkyadav D put angle 45 each..

Like  ·  Reply  ·  
ankuryadav3
@ankuryadav3  ·  40 karma

D

Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Q.174 how???

Post 4519392204292096
5 comments
Load more comments  ·  2 of 5
Aditya512
@Aditya512  ·  4,780 karma

@Nishantkyadav let time taken by 12km/hr is x...so 12x=8(x+2) gives x=4 so distance 12*4=48 now...9 am takes 4hr..11 pm 6 hr...so 10 am..5hr...so speed =48/5=9.6

Like  ·  Reply  ·  
Nishantkyadav
@Nishantkyadav  ·  144 karma

@Aditya512 thankx bro

Like  ·  Reply  ·  1 like  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

Q24 kaese karenge????

Post 5700626238406656
13 comments
Load more comments  ·  2 of 13
Aditya512
@Aditya512  ·  4,780 karma

@Nishantkyadav actually ye approach maine pg pe hi sikhi thi...shayd yuvraj(jon snow) ne btaya tha

Like  ·  Reply  ·  
Nishantkyadav
@Nishantkyadav  ·  144 karma
Like  ·  Reply  ·  
undefined
Write a comment
Write a comment...

l

undefined
Write a comment
Write a comment...